Over Ons

Bij ons kan u zich verwachten aan dagverse producten rechtstreeks van bij de (kleine) zelfstandigen uit de Rupelstreek, van een "h"eerlijke keuken op grootmoeders wijze tot de vers gemaakte fond's die op de stoof een nachtje pruttelden alvorens ze worden ingekookt.

Wie zijn wij

Wij zijn sinds 2012 woonachtig op Noeveren en dolverliefd op deze omgeving.
We zijn dan ook trotse Noeverianen.
We hebben een enorm leuke buurt waarbij we, dankzij de hulp van onze buren, dan ook onze droom hebben kunnen waarmaken.

Door ons vele weekendjes in te spannen als vrijwilligers op allerlei evenementen zoals Noeveren Brandt, Noeverenkermis, de keramiekmarkt op t’Geleeg, de ovenfeesten op t’Geleeg,
de opendeurdagen en kersthappening in The New Belgica, de kerstboom op Noeveren, the Yellow Brick Road,enz... hebben we kennisgemaakt met enorm veel mensen die mee geloven in onze prachtige Rupelstreek, en natuurlijk in het bijzonder ons mooie Noeveren, waar oude industrie, woningen en nieuwe projecten samengaan in harmonie.

Wij willen met ons eethuisje een meerwaarde betekenen, een rustplaats, op de vele wandel- en fietsroutes in de Rupelstreek. Omdat we gaan voor eenvoud, streekgerechten en streekbiertjes willen we meewerken aan de promotie van de Rupelstreek.
We hopen, ver over onze grenzen, onze streek mee op de kaart te zetten.

Doordat we zoveel aanwezig zijn op evenementen, hebben we al een enorm groot sociaal netwerk opgebouwd.
Hierdoor maakten we kennis met lokale ondernemers (beenhouwer, groenteboer, bakker, ...) waar we heel graag mee willen samenwerken.
Authenticiteit, respect voor onze omgeving en eenvoud dragen we hoog in ons vaandel.


Geschiedenis

In Noeveren 271 is de tijd bewust blijven stilstaan. "We wilden dit pand dat dateert van 1909 in al zijn glorie behouden of we hebben minstens stevig de moeite gedaan om het zo authentiek mogelijk te restaureren". Elk voorwerp, elk plekje in ons eethuisje heeft dan ook zijn eigen verhaal.
We hebben in het restaurant een 30-tal plaatsen en op het terras is er eveneens plaats voor een 15-tal mensen. Dat het restaurant 'In de Root' zal heten is niet toevallig, een 'root' is in het Booms een rij.


Waar kan je ons vinden?

Noeveren 271, 2850 Boom


Wanneer kan je langskomen?

maandag-dinsdag
Gesloten
woensdag-zaterdag
17:00–22:00
zondag
11:00–22:00


Contactgegevens

Gemakkelijk bereikbaar via sms
+32475357738