Welkom bij in de Root

Bij ons kan u zich verwachten aan dagverse producten, rechtstreeks van bij de (kleine) zelfstandigen uit de Rupelstreek.
Van een "h"eerlijke keuken op grootmoeders wijze tot de vers gemaakte fonds die op de stoof een nachtje pruttelden alvorens ze werden ingekookt.

Het laatste nieuwigheidje

Voorlopig is de Root gesloten tot eind juli

Goeiemorgen iedereen,Na een slapeloze nacht en lang beraad is ons besluit genomen. 8 mei terras open met 4 personen aan tafel en 1,5m tussen de stoelen... Dit is niet haalbaar op ons klein koertjJantje en ik hebben besloten om voorlopig een "Rootpauze" in te lassen en op zoek te gaan naar een tijdelijke job elders tot alles weer een beetje normaal is. We sluiten alvast tot eind juli..We hopen alvast op jullie begrip, ons gezin en onze gezondheid is voor ons nu het belangrijksteGeloof ons, lieve...
Lees meer

23-04-2021

Wie zijn wij

Wij zijn sinds 2012 woonachtig op Noeveren en dolverliefd op deze omgeving. We zijn dan ook trotse Noeverianen. We hebben een enorm leuke buurt waarbij we, dankzij de hulp van onze buren, dan ook onze droom hebben kunnen waarmaken.
Door ons vele weekendjes in te spannen als vrijwilligers op allerlei evenementen zoals Noeveren Brandt, Noeverenkermis, de keramiekmarkt op t’Geleeg, de ovenfeesten op t’Geleeg, de opendeurdagen en kersthappening in The New Belgica, de kerstboom op Noeveren, the Yellow Brick Road,enz... hebben we kennisgemaakt met enorm veel mensen die mee geloven in onze prachtige Rupelstreek, en natuurlijk in het bijzonder ons mooie Noeveren, waar oude industrie, woningen en nieuwe projecten samengaan in harmonie.
Wij willen met ons eethuisje een meerwaarde betekenen, een rustplaats, op de vele wandel- en fietsroutes in de Rupelstreek. Omdat we gaan voor eenvoud, streekgerechten en streekbiertjes willen we meewerken aan de promotie van de Rupelstreek. We hopen, ver over onze grenzen onze streek mee op de kaart te zetten.

Waar kan je ons vinden?

Noeveren 271, 2850 Boom


Wanneer kan je langskomen?

maandag-dinsdag
Gesloten
woensdag-zaterdag
17:00–22:00
zondag
11:00–22:00


Contactgegevens

Gemakkelijk bereikbaar via sms
+32475357738