Welkom bij in de Root

Bij ons kan u zich verwachten aan dagverse producten, rechtstreeks van bij de (kleine) zelfstandigen uit de Rupelstreek.
Van een "h"eerlijke keuken op grootmoeders wijze tot de vers gemaakte fonds die op de stoof een nachtje pruttelden alvorens ze werden ingekookt.

Het laatste nieuwigheidje

Afhaal van donderdag 11/03 tot en met zaterdag 13/03

Goeiemorgen iedereen,Het zonnetje schijnt en het is al lekker warm in ons keukentje 😉Voor ik ons menu voorstel nog even dit : 1 mei mogen we terug open en daar kijken we echt naar uit, echter krijg ik heel veel aanvragen voor reservaties voor jubileum, verjaardag, pensioen etc met meer dan 4 personen voor de maand mei. Horeca Vlaanderen heeft tot op vandaag nog geen richtlijnen gekregen. Met een beetje gezond verstand weten we nu al dat er strikte regels zullen zijn, bv enkel de bubbel aan...
Lees meer

07-03-2021

Wie zijn wij

Wij zijn sinds 2012 woonachtig op Noeveren en dolverliefd op deze omgeving. We zijn dan ook trotse Noeverianen. We hebben een enorm leuke buurt waarbij we, dankzij de hulp van onze buren, dan ook onze droom hebben kunnen waarmaken.
Door ons vele weekendjes in te spannen als vrijwilligers op allerlei evenementen zoals Noeveren Brandt, Noeverenkermis, de keramiekmarkt op t’Geleeg, de ovenfeesten op t’Geleeg, de opendeurdagen en kersthappening in The New Belgica, de kerstboom op Noeveren, the Yellow Brick Road,enz... hebben we kennisgemaakt met enorm veel mensen die mee geloven in onze prachtige Rupelstreek, en natuurlijk in het bijzonder ons mooie Noeveren, waar oude industrie, woningen en nieuwe projecten samengaan in harmonie.
Wij willen met ons eethuisje een meerwaarde betekenen, een rustplaats, op de vele wandel- en fietsroutes in de Rupelstreek. Omdat we gaan voor eenvoud, streekgerechten en streekbiertjes willen we meewerken aan de promotie van de Rupelstreek. We hopen, ver over onze grenzen onze streek mee op de kaart te zetten.

Waar kan je ons vinden?

Noeveren 271, 2850 Boom


Wanneer kan je langskomen?

maandag-dinsdag
Gesloten
woensdag-zaterdag
17:00–22:00
zondag
11:00–22:00


Contactgegevens

Gemakkelijk bereikbaar via sms
+32475357738